JO 2020: Larisa Iordache, calificare în lacrimi în finala de la bârnă. Care e diagnosticul

larisa_iordache_lacrimi_durere_jocurile_olimpice.jpg

Larisa Iordache a izbucnit în plâns după coborârea de pe aparat
Larisa Iordache a izbucnit în plâns după coborârea de pe aparat
Captură video: TVR 2

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Larisa Iordache a reușit să se califice în finala olimpică de la bârnă, dar nimeni nu poate știi dacă ea va putea și concura acolo. A suferit o entorsă metatarsiană la coborârea de pe aparat și a ieșit în lacrimi și șchipătând de pe podiumul de concurs.

Larisa a avut o evoluție foarte bună pe ”puntea suspinelor”, notată cu 14,133, însă la aterizare s-a accidentat la glezna stângă, cea la care a fost operată de trei ori în ultimii ani. Cu lacrimi în ochi, și cu teama unei recidive a accidentării de la tendonul ahilian românca a fost îngrijită de personalul medical din sală, dar a părăsit șchopătând podiumul de concurs. Din cauza durerilor la gleznă, ea a și renunțat la participarea în concursul de individual compus și s-a axat doar pe bârnă, un aparat care nu solicită atât de mult gleznele. Din fericire, finala de la bârnă este programată abia la 3 august, pentre 9 zile, așa că Larisa, care s-a calificat cu a patra notă la acest aparat, ar putea fi recuperată în timp util pentru acel concurs. Conform primului diagnostic, a suferit o entorsă de metatarsian, adică și-a dat un deget sau mai multe peste cap.

Ea va fi singura reprezentantă a României în finale, după ce Maria Holbură nu a reușit să se califice. În clasamentul general de la individual compus ea a fost pe locul 65, iar la aparate a fost departe de primele 8 locuri calificante.

În întrecerea echipelor, acolo unde româncele făceau furori în urmă cu ceva timp, se vor lupta pentru titlul olimpic aceleași puteri cu care luptam și noi pe vremea cuplului Bellu – Bitang: Rusia, SUA și China, formații calificate în această ordine în finala de 8.

Nici la masculin România nu va avea vreun reprezentant, după ce Marian Drăgulescu, vetereanul delegației României la aceste Jocuri Olimpice, a ratat calificarea în finala de la sărituri.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul