Jean Todt este noul preşedinte al FIA

Ultima actualizare:

Preşedintele FOTA, italianul Luca di Montezemolo, a afirmat, în legătură cu Jean Todt, că a apreciat mereu la el 'amabilitatea, dedicaţia şi talentul de a negocia. Sunt sigur că sub conducerea sa FIA se va reîntinerii şi va restabili un climat deschis dialogului şi colaborării constructive cu echipele şi cu FOTA, asigurând stabilitatea reglementărilor', a spus fostul patron al lui Todt de la Scuderia Ferrari.

Felicitări de la Versailles

Şeful statului francez, Nicolas Sarkozy, şi-a exprimat şi el bucuria faţă de alegerea lui Jean Todt ca preşedinte al Federaţiei internaţionale de automobilism (FIA), se arată într-un comunicat dat publicităţii de Palatul Elysee.

"Şeful statului s-a bucurat sincer de această alegere. Este cu adevărat important ca Franţa să fie reprezentată în cele mai înalte instanţe sportive internaţionale", se arată în text.

Fost director la Peugeot sport şi la Scuderia Ferrari (Formula 1), Jean Todt, 63 de ani, a fost ales în dauza fostului pilot finlandez de raliuri, Ari Vatanen. El îl înlocuieşte în fruntea FIA pe britanicul Max Mosley.

image
image
image
image
image
image
Trabzonspor Fenerbahce (EPA) jpg
Aryna Sabalenka (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net