Iulia Dumanska, piază rea pentru CSMB

Ultima actualizare:

    Iulia Dumnaska a intervenit salvator în fața Amandei Kurtovic, pe final de meciFoto: Sport Pictures
Iulia Dumnaska a intervenit salvator în fața Amandei Kurtovic, pe final de meciFoto: Sport Pictures

Alături de Diana Ciucă, Iulia Dumanska a închis poarta echipei din Rm. Vâlcea, fiind victorioasă pentru a treia oară în 2018 în fața campioanei României la handbal

Socotită a fi autoarea unui rezultat-surpriză în ediția din acest an a Supercupei României, gruparea succesoare a Oltchimului a reușit, marți, să repete isprava în Polivalenta bucureșteancă, de data aceasta în Liga Florilor.Iar dacă în august a avut nevoie de patru reprize de prelungiri pentru a cuceri trofeul (33-31), de data aceasta SCM Rm. Vâlcea s-a impus mult mai clar: 22-19 (13-9). Pe de o parte fiindcă a avut-o pe Iryna Glibko în zi de grație, ucraineanca marcând 9 goluri. Pe de altă parte pentru că Iulia Dumnaska și Diana Ciucă au închis poarta în fața vedetelor grupării bucureștene. Așa se explică, pe undeva, și ineficiența Cristinei Neagu, care a marcat doar de două ori, ratând de tot atâtea ori de la 7 metri. 

Parade salvatoare pe final de meci

Autoarea unor parade salvatoare, Iulia Dumanska a bifat al 3-lea succes personal în fața CSM București, anul acesta. Pe lângă victoriile obținute cu SCM Rm. Vâlcea, jucătoarea născută în Ucraina a fost în poartă și la triumful Craiovei (23-21) din martie. Și atunci, ca de altfel și acum Iulia a avut intervenții salvatoare îndeosebi pe final de meci. Adică atunci când contează cel mai mult. Este de amintit că până la acel meci de la Craiova echipa bucureșteană avea o serie de 38 de victorii pe plan intern, fiind neînvinsă din septembrie 2016, de la un meci cu Brăila. În aprilie trecut, CSMB a avut dificultăți în a se impune și la Rm. Vâlcea. Atunci, fără Cristina Neagu, ”Tigroaicele” au câștigat la limită (27-26), însă după un meci în care gruparea olteană a condus și la patru goluri (15-11).

image
image
image
image
image
image
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
image
actualitate.net
image
actualitate.net