Isner şi Mahut: 12 noi recorduri Guiness

Ultima actualizare:

Potrivit unui comunicat al Guinness World Record, cei doi jucători vor primi certificatele pentru aceste recorduri recunoscute oficial de organizaţie. Cei doi tenismeni, care au jucat 11 ore şi cinci minute, au doborât recordul pentru „cel mai lung meci de tenis profesionist", pentru „cel mai lung meci din cadrul unui turneu de Grand Slam", pentru „cea mai lungă partidă jucată la Wimbledon".

De asemenea, cei doi şi-au încris numele în istorie pentru recordul „celui mai mare număr de game-uri (183 în total) într-un meci profesionist", „într-un meci de la un turneu de Grand Slam" şi „într-un meci de la turneul de la Wimbledon".

S-au jucat 138 de game-uri într-un setJohn Isner a reuşit 112 aşi în faţa lui Mahut, ceea ce i-a permis să stabilească recordurile pentru „cel mai mare număr de aşi reuşit de un tenisman într-un meci de tenis profesionist", „într-un meci de la un turneu de Grand Slam", şi „într-un meci de la Wimbledon".

De asemenea, jucătorii au doborât recordul pentru „cel mai mare număr de game-uri într-un set (138) într-un meci de tenis profesionist", „într-un meci de la un turneu de Grand Slam", şi „într-un meci de la Wimbledon".

Scorul meciului dintre francezul Mahut, 28 de ani, locul 148 ATP, şi Isner, 25 de ani, locul 19 ATP, a fost de 4-6, 6-3, 7-6, 6-7, 68-70. Isner va juca în turul doi împotriva olandezului Thiemo De Bakker.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net