Ion Ţiriac şi-a cumpărat un Porsche de 854.000 $

19-sport-1-lat-2-coloane.jpg

Noul bolid al lui Ţiriac va tăia răsuflarea trecătorilor
Citeste tot despre: 

Ion Ţiriac este unul dintre cei mai bogaţi români în viaţă şi la 76 de ani nu încetează să arate acest lucru. Mare pasionat de maşini de lux, fostul tenismen adaugă în fiecare an câte un bolid rar colecţiei sale de automobile care numără deja peste 100 de unităţi.

Zilele trecute, Ţiriac şi-a achiziţionat ultimul şi cel mai scump model produs de gigantul german, Porsche, mai exact hibridul 918 Spyder. Cifră este cât se poate de sugestivă, exact atâtea modele fiind lansate în toată lumea. Preţul de pornire al maşinii este de 845.000 de dolari, iar caracteristicile sale sunt uluitoare.

Motorul maşinii lui Ţiriac are 608 cai putere şi este ajutat de două propulsoare electrice de 286 de cai putere. Porsche 918 Spyder prinde maximum 354 de kilometri pe oră când o acţionează benzina, 150 de kilometri pe oră în modul pur electric şi atinge suta în doar 2,8 secunde. 

Loading...

Citește și

  • unicredit tiriac bank denumire schimbare

    UniCredit Ţiriac Bank îşi schimbă marţi denumirea în UniCredit Bank, după ce UniCredit Bank Austria a cumpărat participaţia de 45% deţinută de Țiriac Holdings, controlată de omul de afaceri Ion Ţiriac, anunță Mediafax.

  • simona halep despre ion tiriac

    Simona Halep, care va juca astăzi (16 mai) în semifinalele turneului de la Roma, a făcut declarații cu privire la relația pe care o are cu omul de afaceri care o susține, în plan professional, de mai bine de un an.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1