Ion Marin, campion în Kuweit

Ultima actualizare:

Cu un lot format în majoritate din jucători autohtoni, având în echipă doar şase stranieri (doi tunisieni, doi camerunezi, un brazilian şi unul originar din Bahrain), Ion Marin a făcut minuni.

„Sunt foare bucuros pentru ceea ce am realizat, e o mare performanţă atât pentru mine cât şi pentru fotbalul din Kuweit. E greu printre străini, dar băieţii mei formează un grup unit şi îmi face plăcere să lucrez cu ei. Sunt apreciat, am luat titlul şi acum ne pregătim pentru Cupa Asiei", a explicat „Săpăligă". Marţi, echipa sa va juca împotriva formaţiei Regar-TadAZ din Tadjikistan în Cupa Asiei, competiţie similară Ligii Europa. Ion Marin e familiarizat cu fotbalul din ţările arabe, el antrenând în trecut la Ettifaq şi la Dubai CSC.

Oli şi Răzvan sunt pe locul doi

În Emiratele Arabe Unite, Al Ain, trupa pregătită de Cosmin Olăroiu şi unde joacă Mirel Rădoi, a învins rivala Al Shabab cu scorul de 2-1 şi e în fruntea clasamentului având un avans de 11 puncte faţă de ocupanta locului secund, Bani Yas.

În Qatar, Răzvan Lucescu a dus-o pe El Jaish pe poziţia secundă după ce a câştigat, în deplasare, în faţa celor de la Al Kharitiyath, scor 2-1. Lucescu junior a bifat al treilea succes consecutiv, a strâns 40 de puncte, şi e la patru lungimi distanţă de echipa ce conduce campionatul, Al Sadd.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net