Ioana Lee a suferit pentru naţionala de fotbal!

Ultima actualizare:

    Ioana Lee
Ioana Lee

Ioana Lee s-a pozat cu drapelul naţional în locuri pline de istorie ale Statelor Unite ale Americii, ea arătându-şi susţinerea pentru naţionala de fotbal şi cea de baschet a României.

Sub privirile admiratoare ale trecătorilor, scriitoarea Ioana Lee a realizat recent o ședință foto într-un loc cu multă încărcătură istorică pentru Statele Unite ale Americii: canalul Augusta din Georgia. Datând din 1847, această construcție este singura de acest gen din Statele Unite ale Americii ce este folosită și acum pentru scopurile sale originale, acelea de a furniza energie, transport și apă municipală. Un alt cadru special ales de Ioana Lee pentru pictorialul său foto în culorile drapelului național, roșu galben și albastru, au fost străzile din Georgetown, cartierul comercial, rafinat și plin de istorie, situat în nordul capitalei americane, Washington D.C. Ioana locuiește și scrie cărțile sale în Georgetown, situat de-a lungul râului Potomac. Ea a dorit să le arate tuturor pasiunea pentru sport şi a suferit pentru ultimele eșecuri ale naționalelor de fotbal și baschet, eliminate din cursa pentru Campionatul Mondial, respectiv, optimile la EuroBasket.

În toamnă, Ioana Lee va reveni în România  pentru a lansa cea de-a patra carte a sa, sub auspiciile editurii RAO, în cadrul târgului Gaudeamus ce va avea loc București între 22-26 noiembrie. Aceasta va fi cea de a treia apariție a Ioanei Lee la Târgul Internațional Gaudeamus. 

De-a lungul faimoaselor căi ale canalului din Georgetown, cea mai istorică enclavă din Washington, D.C., autoarea Ioana Lee prezintă eleganța patrimoniului românesc.explicație fotoGeorgetown, unde Ioana locuiește și scrie cărțile sale, este situată în nord-vestul Washingtonului, de-a lungul râului Potomac. Canalele și traseele se extind de-a lungul râului Potomac, de la Georgetown la Cumberland, Maryland, pe o distanță de 296,9 km. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net