A înnebunit lumea: avem un caz de dopaj la curling la JO

Ultima actualizare:

    El e primul sportiv dopat prins la curslingFOTO: EPA
El e primul sportiv dopat prins la curslingFOTO: EPA

Unul dintre cele mai inutile cazuri de dopaj din sport a fost descoperit la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang. Un sportiv de la curling a fost prin pozitiv!

Pentru cei care nu ştiu, curlingul este sportul disputat pe gheaţă, cu pietre şi măturică. Şi chiar şi aşa, medaliatul cu bronz di proba de dublu mixt a fost depistat că a apelat la substabţe dopante! TAS a confirmat cazul de dopaj al rusului Alexander Kruşelniţki, component al echipei de curling dublu mixt de la Jocurile Olimpice, după ce şi proba B a fost pozitivă, anunţă news.ro. Substanţa interzisă depistată în corpul sportivului a fost meldonium, aceeaşi ca în cazul jucătoarei de tenis Maria Sharapova.

Kruşeliţki şi soţia lui, Anastasia Brîzgalova, desemnată una dintre cele mai sexy sportive de la aceste Jocuri Olimpice, obţinuseră medaliile de bronz la Pyeongchang. În urma descalificării echipei sportivilor ruşi, Norvegia urmează să intre în posesia bronzului olimpic.

Peste 160 de sportivi ruşi participă la JO de la Pyeongchang sub drapel neutru şi sub titulatura de Atlet Olimpic al Rusiei (OAR).

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net