Incredibil! Kobe Bryant şi-a înşelat soţia cu 105 femei!

Citeste tot despre: 

Soţia baschetbalistului american Kobe Bryant susţine că sportivul a înşelat-o cu 105 femei în cei peste zece ani de căsnicie, informează presa americană. Vanessa a depus săptămâna trecută cererea de divorţ.

"Vanessa a estimat că el a avut cel puţin zece relaţii extraconjugale pe an, cu femei diferite, de-a lungul căsniciei, ceea ce înseamnă că numărul total al aventurilor ar fi 105. Minciunile dor, bineînţeles, dar astfel de cifre sunt uimitoare şi Vanessa este devastată. Iar când ea a descoperit că el a înşelat-o, în timpul grevei din NBA, aceea a fost picătura care a umplut paharul. Detectivul angajat de ea l-a surprins şi a făcut fotografii incriminatoare", a afirmat o sursă pentru publicaţia National Enquirer.

Vanessa şi Kobe Bryant au fost căsătoriţi aproximativ zece ani şi au două fete, Natalia şi Gianna, de 8, respectiv 5 ani. Bryant, în vârstă de 33 de ani, este considerat una din marile vedete din NBA şi unul dintre cei mai buni jucători din istoria Ligii nord-americane de baschet.

El a fost campion NBA de cinci ori cu Los Angeles Lakers (2000, 2001, 2002, 2009, 2010) şi a fost desemnat MVP-ul ligii americane în sezonul 2007-2008. El are 13 selecţii în All Star Game şi a fost campion olimpic cu SUA în 2008 la Beijing.

Bryant are o avere estimată la 150 de milioane de dolari.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1