Incident incredibil: au vrut să-i taie picioarele unui atlet cu fierăstrăul

Ultima actualizare:

    Triatlonistul a fost prins pe bicicleta
Triatlonistul a fost prins pe bicicleta

O ştire incredibilă a venit din sportul sud-african. Un triatlonist aflat cu bicicleta la antrenament a fost răpit de pe şosea de trei bărbaţi care au vrut să-i taie picioarele cu fierăstrăul! A scăpat cu viaţă dintr-un motiv care pare rupt dintr-un banc negru: fierăstrăul era prea tocit!

Triatlonistul sud-african Mhlengi Gwala a scăpat cu viaţă şi este în spital, după ce a fost atacat, în noaptea de luni spre marţi, de trei bărbaţi care au încercat să îi taie ambele picioare cu fierăstrăul, informează news.ro. Potrivit timeslive.co.za, atacul a avut loc la Durban, la ora 03.00, în apropierea universităţii KwaZulu-Natal, în timp ce sportivul în vârstă de 27 de ani se antrena.  

Un alt triatlonist, Henri Schoeman, a povestit, marţi, pe Twitter, ce s-a întâmplat: “Un prieten de-al meu a fost jefuit de trei persoane în această dimineaţă. Apoi, ei au încercat să îi taie ambele picioare cu un fierăstrău. Lama era prea tocită şi au ajuns până la jumătatea unui picior, iar apoi au trecut la celălalt. Dezgustător. Cât de în siguranţă suntem pe drumurile din Africa de Sud?”.

Dennis Jackson, director al programului sud-african de dezvoltare a sportivilor de elită, din care face parte Gwala, a spus că încă nu se ştie de ce atacatorii au procedat cum au făcut-o. “Încă nu ştiu exact ce s-a întâmplat. Se pare că atacatorii l-au tras pe Mhlengi într-un tufiş în timp ce sportivul se antrena cu bicicleta. Aveau un fierăstrău şi au încercat să îi taie un picior, ceea ce este îngrijorător. Nu ştim dacă încercau să îl taie complet. Tot ce ştim este că Mhlengi este în viaţă, că vorbeşte şi este în spital”, a mai spus Dennis Jackson.

El a menţionat că atacatorii s-au oprit brusc din ceea ce făceau şi au plecat. “Mhlengi nu ştie de ce au plecat. S-a târât afară din tufiş, până pe stradă, şi o maşină a unei firme private de pază l-a luat şi l-a dus la cel mai apropiat spital”.

Miercuri, înainte de a fi operat, Mhlengi Gwala a vorbit pentru cotidianul The Mercury despre trauma prin care a trecut. “M-au prins de pe bicicletă şi m-au întrebat unde merg. Apoi m-au ameninţat cu o armă. Am intrat în panică. Însă nu au mai spus nimic, m-au tras într-un tufiş şi au început să-mi facă ceea ce mi-au făcut”, a spus sportivul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net