Încep Campionatele Mondiale de gimnastică artistică de la Londra!

Ultima actualizare:

Conform listei de start pentru concursul masculin al calificărilor de marţi, Marian Drăgulescu va evolua la 3 aparate, sărituri, sol şi bară fixă, Flavius Koczi la sol, sărituri şi cal cu mânere, Marius Berbecar la sărituri şi paralele, Cosmin Popescu la paralele şi cal cu mânere, Daniel Popescu la cal cu mânere şi Robert Stănescu la inele.

Primul sportiv român care intră în concurs este Marius Berbecar (ora 11,50), al 3-lea la sărituri în prima rotaţie a aparatelor din prima subdiviziune.Daniel Popescu concurează la cal cu mânere, în jurul orei 14,40 (ora României), Cosmin Popescu evoluează primul la paralele (ora 16,35), iar Marian Drăgulescu va fi primul în a doua rotaţie la bară fixă (ora 17,18).

Primii opt gimnaşti de la fiecare aparat se califică în finalele pe aparate, în timp ce primii 24 intră în finala de la individual compus. Nu se pot califica în finalele pe aparate mai mult de doi sportivi din aceeaşi ţară.

Adrian Stoica, preşedintele FRG, este preşedintele juriului de arbitri în concursul masculin, iar Dan Grecu este arbitru la sol.

Marea noastră campioană Nadia Comăneci este aşteptată vineri la Londra şi va urmări până duminică finalele pe aparate ale CM 2009.

Conform ultimelor date ale organizatorilor, la competiţia de la Londra participă 395 de gimnaşti (247 băieţi şi 148 fete) din 71 de ţări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net