Încă o ţeapă marca Sever Mureşan!

Ultima actualizare:

    Tenismanul nu s-a bucurat mult timp de autoturismul câştigat la turneul organizat de Sever Mureşan
Tenismanul nu s-a bucurat mult timp de autoturismul câştigat la turneul organizat de Sever Mureşan

În luna noiembrie 2008, omul de afaceri Sever Mureşan, a organizat cel mai mare turneu de tenis dedicat celor mai buni jucători români, cu premii în valoare de aproximativ 600.000 de euro.

Câştigătorii ar fi trebuit să primească o casă la Corbeanca în valoare de 250.000 de euro, finaliştii câte un SUV, locurile trei şi patru bilete de avion, iar ceilalţi flybookuri.

La aproape un an de la desfăşurarea evenimentului, premiile au fost doar parţial date: laptopurile şi biletele. Casele nu le-a mai văzut nimeni, iar maşinile finaliştilor primite imediat după turneu sunt ridicate pe rând.

"Nici nu eram acasă când cei de la Dom Automobile au venit săptămâna trecută şi mi-au luat maşina", spune Victor Crivoi, finalistul Masters-ului care trebuia să intre în posesia unui Subaru în valoare de peste 35.000 de euro.

Nici Irina Begu nu va scăpa de această situaţie, chiar dacă mama ei nu vrea să audă de returnat premiul copilului.

"Ne-a zis că trebuie să dăm maşina înapoi, să nu ne opunem, deoarece în câteva zile va rezolva el situaţia. Ne-a mai zis că Dom Automobile, de la care au luat maşinile, e în faliment, iar acestea sunt garanţii la bancă. Noi n-am dat-o încă şi voi apela la un avocat să vadă contractul încheiat", a declarat Steluţa Begu, mama jucătoarei de tenis.

Indiferent de ce vor cei doi sportivi care şi-au apărat cinstit şansele la turneul de tenis, din păcate n-au nicio putere de a-şi păstra premiile.

"Cele două maşini, Subaru şi Toyota Rav4, sunt proprietate Dom Automobile. Nu suntem în faliment. Ne-am săturat de minciunile domnului Sever Mureşan, care ne amână din luna februarie. În conturile dumnealui nu există nici măcar un leu. Noi am avut un parteneriat cu firma domnului Mureşan, am oferit maşinile la preţuri promoţionale, iar el ne-a dat spaţiu publicitar", a declarat Liviu Beresescu, reprezentantul importatorului Dom Automobile.

Povestea s-a repetat şi în anul 1995

Sever Mureşan este un cunoscut al lumii sportului alb românesc. În 1995 a organizat la arenele BNR Romanian Open Tenis, cel mai mare turneu de tenis din Europa de Est, cu premii în valoare de pste un milion de euro, omiţând să plătească premiile câtorva jucători. A trebuit să intervină ATP-ul pentru achitarea sumelor, iar Mureşan a rămas fără licenţă.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net