Hulk Hogan a vrut să se sinucidă după ce a divorţat

Ultima actualizare:

Intitulată "Viaţa mea din afara ringului", cartea actorului-luptător se referă la dificultăţile pe care acesta le-a avut atunci când s-a despărţit de Linda (foto, a doua din dreapta), cu care a fost căsătorit 23 de ani. În vârstă de 56 de ani, Hulk Hogan spune că a căzut pradă depresiei. "Într-o seară, m-am jucat cu pistolul care era încărcat. Mi-am plimbat degetul pe trăgaci. Şi am vrut să apăs. În acel moment m-a strigat Laila (n.r. cu care anima showul tv American Gladiators) şi m-a oprit astfel".

Hogan vorbeşte în cartea sa şi despre momentul în care fiul său, Nick (foto, primul din stânga), a fost închis după ce a fost implicat într-un accident auto. Situaţie care l-a făcut să fie şi mai deprimat.

Pe numele său adevărat Terrence Gene Bollea, Hulk Hogan s-a născut pe 11 august 1953, în localitatea Augusta (statul Georgia, SUA). Fost luptător, el a devenit de şase ori campion WWF şi de tot atâtea ori WCW. A câştigat Royal Rumble în 1990 şi 1991, fiind inclus în WWE Hall of Fame în 2005.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net