Horia Tecău şi-a prezentat trofeele la BCR Open Romania

Ultima actualizare:

    Horia Tecău
Horia Tecău

Tenismanul Horia Tecău are amenajat un stand în cadrul Arenelor "BNR", unde fanii se pot fotografia cu cele cinci trofee cucerite de tenismanul român în acest an. "Am adus la Arenele «BNR» toate cele cinci trofee pe care le-am câştigat anul acesta. Aş fi foarte fericit dacă aş mai adăuga încă unul la sfârşitul săptămânii, să-l am şi pe cel de la Bucureşti", a spus Tecău.

Românul face pereche la Bucureşti cu austraicul Julian Knowle (36 de ani, 28 ATP). "Pe Julian îl ştiu de mulţi ani, el este specializat la dublu de şapte-opt ani. L-am văzut prima dată când am jucat cu Austria, la Constanţa, în Cupa Davis, după aceea el a avut o carieră destul de bună. A câştigat la US Open, a făcut o finală la Wimbledon şi o finală la Turneul Campionilor. Am profitat de faptul că Linsdtedt este uşor accidentat şi nu poate să vină la Bucureşti, astfel că voi evolua cu Julian. Primul antrenament l-am făcut în aceastădimineaţă. Suntem încrezători, mai ales după săptămâna pe care eu am avut-o la Cupa Davis" a adăugat Horia Tecău.

Jucătorul de dublu a precizat că şi-ar dori să joace finala turneului de la Bucureşti cu tribunele pline: "Mi-aş dori foarte mult să joc finala la Bucureşti. În ultimul timp am observat o creştere a interesului faţă de dublu. Aş vrea să fie plină arena, iar publicul să ne susţină şi să câştigăm trofeul".

Perechea Tecău/Knowle va juca în primul tur de la Bucureşti împotriva perechii Philipp Marx/Igor Zelenay (Germania/Slovacia).

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net