Henin, invitată la Australian Open

Citeste tot despre: 

Jucătoarea belgiană de tenis Justine Henin, care şi-a anunţat recent revenirea în activitate, a primit o invitaţie (wild-card) pentru a participa la Openul Australiei, primul turneu de Mare Şlem al anului, programat în luna ianuarie la Melbourne, au anunţat organizatorii.

Henin (27 ani), fostă numărul unu mondial, anunţase recent că urmează să dispute primul turneu din 2010 'probabil la Brisbane', începând din 3 ianuarie, cu 15 zilei înaintea startului Australian Open.

'Am vorbit în acest weekend cu anturajul lui Henin şi am fost fericit să răspund favorabil cererii sale de a-i acorda o invitaţie la Openul Australiei. Ştiu că Justine n-a luat în pripă decizia de revenire în competiţie şi nu am nicio îndoială că va fi foarte pregătită şi motivată pentru a înfrunta cele mai bune jucătoare din lume', a declarat Craig Tiley, directorul turneului de la Melbourne.

Justine Henin, care s-a retras din activitate în mai 2008, după o serie de accidentări, a câştigat şapte titluri de Mare Şlem în cariera sa: patru la Roland Garros, două la US Open şi unul la Openul Austraiei. Singurul care îi lipseşte din palmares este cel de pe iarba de la Wimbledon. În total, belgianca a ocupat timp de 117 săptămâni prima poziţie în clasamentul WTA.


Loading...