HCM Constanţa învinge campioana Montpellier în grupele CL

Ultima actualizare:

Campioana Franţei, condusă de Nikola Karabatic, unul din cei mai buni jucători din lume, a dominat debutul meciului şi conducea în minutul 19 cu 8 goluri. Constănţenii se trezesc însă ca un boxer din pumni şi încep o senzaţională cursă de recuperare, reuşind să egaleze pe tabela de scor, 17-17 când mai erau câteva secunde de joc. Francezii pleacă totuşi la vestiare cu un gol avans, 18-17, datorită unui 7 m transformat.

HCM Constanţa pune stăpânire pe joc în actul 2 şi preia pentru prima oară conducerea pe tabelă în minutul 32 (20-19). Replica franceză nu are consistenţa din prima parte a jocului şi românii se distanţează la 3 goluri (31-28) în minutul 49 şi la 4 goluri (34-30) în minutul 53. În ultimele minute, tot constănţenii sunt echipa mai lucidă şi obţin o victorie de senzaţie în faţa fostei câştigătoare a Ligii Campionilor din 2003.

Este primul succes al campioanei României în grupa A a Ligii Campionilor, după eşecul înregistrat săptămâna trecută în faţa spaniolilor de la Valladolid (23-26).

În a 3-a etapă a grupei, HCM Constanţa va primi pe 17 octombrie vizita ungurilor de la Pick Szeged.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net