Hănescu: «Nu mă simt bătrân! Am şanse să câştig turneul de la Bucureşti»

Ultima actualizare:

    Victor Hănescu
Victor Hănescu

Tenismenul Victor Hănescu s-a calificat în turul doi al turneului BRD Năstase-Ţiriac Trophy şi va evolua acum în faţa francezului Gilles Simon, al treilea favorit al întrecerii.

"A fost un meci bun, am jucat destul de bine, dar nu la maximum. Am dominat de la început la final, chiar dacă m-a condus în setul doi, am simţit că sunt peste el. Au fost emoţii, primul meci acasă şi ce poate fi mai frumos decât să câştigi la Bucureşti?! Mi-a plăcut cum am jucat azi, chiar îmi dă încredere. Anul trecut, chiar dacă am făcut sferturi de finală, nu mă simţeam atât de bine", a spus Hănescu după ce l-a învins pe Dudi Sela în turul întâi al turneului de la Bucureşti, cu premii de 485.760 de euro.

"Gilles Simon e favorit, un jucător capabil de meciuri bune, dar asta nu înseamnă că nu îmi doresc să câştig. Dacă îmi fac jocul meu, voi avea o şansă. Chiar dacă trece printr-o perioadă mai dificilă, Simon e un jucător bun", a completat Hănescu.

"Eu deja mă îndrept spre faza finală a carierei, dar asta nu înseamnă că nu am şanse să câştig turneul de la Bucureşti. Nu mă simt bătrân, dar e nevoie de multă muncă, se joacă un nivel de tenis ridicat în circuit", a subliniat Hănescu.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net