Hănescu, la fel ca Roger Federer

Ultima actualizare:

Chiar şi acum, în primul tur al Grupei Mondiale avem mai multe absenţe. Cel mai mare scandal este acum în Elveţia.

Acolo unde, iniţial, Federer a spus că va juca pentru Elveţia contra Cehiei în Grupa Mondială dacă meciul va avea loc la Geneva. A fost programat acolo, după care a anunţat că nu poate veni.

Acum, evident, toată lumea - oficiali, coechipieri - îl critică pe cel mai valoros tenisman al tuturor timpurilor. La argentinieni situaţia e puţin diferită. În meciul din Grupa Mondială contra Germaniei, lipeşte Juan Martin del Potro (7 ATP).

El este la cuţite cu compatriotul său David Nalbandian, care şi-a sacrificat tot sezonul de iarnă pentru a juca în Cupa Davis. Aşa că, mai de voie, mai de nevoie, Del Potro a fost nevoit să anunţe că nu vrea să joace în meciul din februarie. În fine, tot în Grupa Mondială, mai există cazul Spaniei. Acolo lucrurile au fost clare de la început: Nadal (4 ATP) e accidentat, iar Ferrer (5 ATP) a spus că anul acesta nu va juca în Cupa Davis pentru că e prea obosit.

«Pentru România joc şi gratis»

Acuzat de lipsă de patriotism şi de faptul că a cerut prea mulţi bani ca să joace contra Danemarcei, Hănescu a reacţionat: „Dorinţa mea a fost şi e în continuare să joc în echipa României la Cupa Davis, dar nu se doreşte acest lucru. Vreau să-mi reprezint ţara şi pentru România joc «pro bono» oricând. Tot ce am cerut au fost doar drepturile cuvenite oricărui profesionist şi suport pentru pregătire: teren, antrenor, fizioterapeut", a afirmat Hănescu.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net