Handbaliștii de la CSM București, ”îngeri” pentru micuții cu probleme

Ultima actualizare:

    Handbalistii CSM București au adus zâmbete copiilor în Luna Faptelor Bune
Handbalistii CSM București au adus zâmbete copiilor în Luna Faptelor Bune

Sfârșitul lui decembrie înseamnă și finalul campaniei ”Luna Faptelor Bune”, inițiată de CSM București. Jucăriile de pluș, cărțile și jocurile aduse de fani în schimbul biletului la meciurile ”tigrilor”, dar și cele primite de la sportivi au ajuns la destinatari.

CSM București și ”Asociația Taxiul cu Bomboane” au făcut echipă pentru a aduce zâmbete pe fețele copilașilor de la Școala Gimnazială Specială Sfântul Nicolae. 

Trei dintre handbaliștii vicecampioanei, Ionuț Ciobanu, Ionuț Ramba și Chike Onyejekwe (toți componenți ai echipei naționale în ultimii ani) au fost ”îngeri” pentru micuții care i-au așteptat dornici de afecțiune și extrem de curioși să-i cunoască. Rând pe rând, toți copiii au primit cadouri din partea celor trei sportivi, care s-au ”topit” rapid sub îmbrățișările piticilor.

”Am trăit niște emoții pe care până acum nu le-am mai simțit. Sunt fericit că am reușit să bucurăm aceste suflete inocente”, a spus  Chike Onyejekwe, extrema celor de la CSM București. ”A fost o întâlnire foarte frumoasă. Suntem fericiți că am putut să le dăruim cadouri celor mici, care s-au bucurat să ne cunoască. Momentele au fost foarte emoționante, eu nu am mai făcut acest lucru până acum”, a precizat interul de la CSM, Ionuț Ramba, iar portarul Ionuț Ciobanu a punctat: ”Știam că sunt copii speciali și mă bucur că le-am oferit clipe de fericire. Pentru mine a fost foarte emoționant. Sincer, am văzut bucurie adevărată în ochii lor când ne-au întâlnit”.

Costumat și mereu pus pe glume cu cei mici, Cristian Roman, omul care face eforturi uriașe pentru a-i ajuta pe copiii cu probleme, a fost încântat de colaborarea cu clubul CSM în acest proiect de suflet.

”Copiii speciali sunt ușor ocoliți și nu prea primesc vizite. A fost ceva ieșit din comun să vină la ei cea mai colorată gașcă și cei mai titrați campioni. Maturi ajungând, n-o să uite acest moment. Sportivii au fost mai mult decât ajutorii lui Moș Crăciun. Au fost Zeii Olimpului coboriți în lumea îngerilor. A fost o simbioză între forță și suflet. Campionii sufletului și ai sportului s-au alăturat în cel mai frumos proiect, ”Ciorăpelul cu bomboane” - Cristian Roman, ”Asociația Taxiul cu Bomboane”.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net