Handbalistele de la CSM București, antrenament pe Arena Națională

Ultima actualizare:

    Handbalistele de la CSM Bucuresti se pregătesc pe Arena NaționalăFOTO: Sportpictures.eu
Handbalistele de la CSM Bucuresti se pregătesc pe Arena NaționalăFOTO: Sportpictures.eu

Handbalistele de la CSM București au revenit la antrenamente după o pauză de câteva luni, iar de la începutul acestei săptămâni se pregătesc pe Arena Națională. Cristina Neagu abia aștepta să revină la pregătire și spune că se săturase de perioada din izolare.

”Au trecut deja câteva luni de când am tot stat acasă și cel mai mult timp izolați, așa că suntem fericiți că am revenit la pregătire, chiar dacă nu ne putem pregăti încă normal. Eu sunt bucuroasă că ne-am reunit și că am început din nou antrenamentele”, a declarat Cristina Neagu. Ea a recunoscut că s-a obișnuit greu cu ideea că în acest sezon CSM-ul a terminat campionatul  pe locul 2!

„E un sezon în care noi am muncit foarte mult, în care eram favoriți să ne îndeplinim obiectivele, alții au luat această decizie și s-a terminat cum s-a terminat. S-au tras și grupele Ligii Campionilor, practic trebuia să fim în cealaltă grupă, dar nu mai contează. Din punctul meu de vedere, eram favoriți să câștigăm titlul în acest an. Dacă terminam campionatul pe teren, 99, 99% am fi fost campioane”, a mai spus căpitanul CSM-ului.

Noul transfer al „tigroaicelor”,  portugheza Alexandrina Barbosa, nu este la prima experiență ca jucătoare în România. Cel mai bun inter stânga al Campionatului Mondial din 2019, a mai evoluat pentru Rulmentul Brașov și Oltchim Râmnicu Vâlcea. „Mă simt foarte bine aici, îi cunosc aproape pe toți, pentru mine limba este ușoară, înțeleg aproape tot, de vorbit e puțin mai greu”, a declarat Alexandrina Barbosa.

Echipa bucureșteană a făcut patru transferuri pentru sezonul viitor: Siraba Dembele, Alexandrina Barbosa, Martine Smeets și Barbara Lazovic, plus două handbaliste promovate din centru: Raluca Săndulache și Diana Fînaru.

image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net