Handbal Liga Campionilor: Oltchim, start lansat spre trofeu

Ultima actualizare:

    Muntenegreanca Bulatovici  a marcat zece goluri  pentru Oltchim
Muntenegreanca Bulatovici a marcat zece goluri pentru Oltchim

Echipa de handbal feminin din Râmnicu Vâlcea părea sortită dispariţiei în urmă cu nici o lună, când şi-au pierdut sponsorul principal. Neagu şi compania n-au fost lăsate însă baltă în anul când par să aibă cele mai multe şanse la câştigarea Ligii Campionilor şi cu ajutorul Petrom, visul continuă.

Primul meci din faza grupelor s-a jucat ieri seară la Vâlcea, într-o sală Traian plină până la refuz, în care atmosfera a fost incendiară. Fanii, speriaţi de posibila moarte a celei mai performante echipe de club din România, au venit să le vadă pe favoritele din acest an la câştigarea trofeului în meciul cu HYPO Viena. Partida a fost condusă de la început până la sfârşit de fetele lui Jacob Vestergaard, care şi-au confirmat statutul de mare forţă.

Practic, totul a mers ca uns în acest prim duel, iar cel mai mult merită lăudate noile transferuri. Portăriţa spanioloaică Silvia Navarro a apărat ca în zilele bune ale lui Huţupan, muntenegreanca Katarina Bulatovici a demonstrat că e cea mai bună jucătoare din lume, iar franţuzoaica Allison Pineau pare coordonatorul de care aveau nevoie vâlcencele.

Merită de punctat şi jocul Cristinei Neagu, care este departe de forma sa maximă, dar care se vede că dă totul pentru a reveni după cele opt luni de absenţă. Victorie clară, iar grupele par doar o formalitate pentru românce, care vor juca următorul meci sâmbătă, în Germania, cu Buxtehuder.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net