Halep a «pensionat-o» pe Bartoli

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fără să vrea, Simona Halep i-a produs franţuzoaicei Marion Bartoli, numărul 7 mondial, ultima şi cea mai dureroasă înfrângere din carieră.

La Cincinnati, Halep şi-a continuat seria evoluţiilor bune din acest an, producând una dintre surprizele turului secund, eliminarea lui Marion Bartoli, nimeni alta decât câştigătoarea ultimului turneu de Mare Şlem de la Wimbledon. Adevărata „bombă" a picat însă la conferinţa de presă. Cu ochii în lacrimi, învinsa Simonei Halep a anunţat că se retrage din circuitul profesionist.

simeon stalpnicul png

„A fost ultimul meci al carierei mele. Îmi cer scuze. Este timpul să mă retrag", a spus Bartoli. Ulterior, jucătoarea de 28 de ani a explicat motivele şocantei sale decizii.

„La fiecare meci simt dureri peste tot în corp după aproximativ o oră de joc. Asta este, nu mai pot continua aşa. Sper ca lumea să mă ţină minte pentru victoria de la Wimbledon şi nu pentru ultimul meci jucat aici", a declarat Marion Bartoli.

Cu siguranţă însă că Simona Halep nu va uita niciodată faptul că a provocat involuntar retragerea unei jucătoare clasate pe locul 7 în lume. Pentru un loc în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati, Halep (locul 25 WTA) a jucat azi-noapte cu australianca Samantha Stosur (locul 11 WTA), o altă veterană din circuitul feminin.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net