Glorii ale sportului, pe un altfel de podium!

Ultima actualizare:

    Victor Hănescu
Victor Hănescu

Victor Hănescu, Marius Novanc, Titi Aur și Hari Dumitraș vor urca, în premieră, pe un podium de modă la invitația creatorului de modă Cornel Gache. Cei patru vor prezenta patru dintre ținutele noii-colecții "Metamorfoze" pentru a transmite importanța prestanței în sport.

Costumele clasice la comandă ale brandului "Octaviani by Cornel Gache" se adresează unui segment foarte variat, de la bărbați cu un fizic de invidiat până la cei care nu mai au timp să practice sportul zilnic. Însă toți pot să-și schimbe imaginea purtând un costum elegant și comod. Cele patru vedete din sport au fost alese tocmai pentru tipologia lor diferită.

“Ca și sportiv, la 2 metri înălțime, este greu să-ți găsești haine, să ai un costum care să fie <<turnat>> pe tine și am avut provocări la acest capitol. Cred că de acum nu voi mai avea aceste provocări și mă voi simți relaxat într-un costum pe măsura mea~, ne-a mărturisit Victor Hănescu, cel mai bun jucător român de simplu al ultimului deceniu.

“E o provocare. Am trăit cea de-a doua emoție. Prima a fost când îl vedeam jucând. Acum am cea de-a doua emoție pentru că vreau să iasă mai campion decât a fost în sport. Să vedem dacă reușesc. Victor: un campion la estetică”, a replicat designer vestimentar Cornel Gache.

Unul dintre seniorii din “Epoca de Aur” a rugbiului românesc face primul pas în fashion la 56 de ani. Cu o greutate care se scrie din 3 cifre, Hari Dumitraș, "căpitanul de la Auch" (locul singurei victorii în deplasare din istorie în fața Franței), a devenit  model. “Mi-am dorit întotdeauna să fiu un model pentru copiii din România prin practicarea sportului. Acum sunt într-un alt rol de model, în modă”,  a declarat zâmbind Hari Dumitraș, președintele F.R. Rugby.


    Hari Dumitraș
Hari Dumitraș

Considerat un adevărat sex-simbol, Marius Novanc este unul dintre handbaliștii români emblematici din ultimul deceniu. Pivotul naționalei de handbal și al formației CSM București.  Novanc a fost ales pentru numele, dar și pentru fizicul său, să prezinte colecția "Metamorfoze". “Imaginea contează la un sportiv. Îmi place această idee de a prezenta costume bărbătești pe un podium și am răspuns afirmativ acestei provocări”, ne-a spus Marius Novanc.


    Marius Novac
Marius Novac

De la combinezon la costum este însă mai mult decât un pas. Cel mai titrat pilot român de raliuri din istorie, Titi Aur va avea astfel cea mai spectaculoasă "metamorfozare". “Pe domnul Titi Aur l-am luat prin suprindere cu propunerea, el fiind obișnuit cu altfel de ținute, dar sunt convins că va fi mulțumit” , a precizat Cornel Gache.


    Titi Aur.
Titi Aur.

“Nu sunt deloc genul care să fie prezent la evenimente mondene, dar trebui să participi uneori și atunci trebuie să fii îmbrăcat special” , a punctat și Titi Aur, de 8 ori campion național raliuri.

Cele 4 personalități din sportul românesc vor prezenta colecția "Metamorfoze" de la Octaviani by Cornel Gache diseataă, ora 19.30, la cafeneaua Boheme, strada Căderea Bastiliei, nr. 11.            

Cornel Gache (55 ani) este singurul designer vestimentar român cu studii la Academia Della Moda - Napoli. Din 1991 a fost designer pentru branduri italiene și a avut numeroase prezentări atât în țară, cât mai ales în Italia. "Donna Sotto le Stelle" - desfășurată în Piazza di Spagna din Roma, a fost transmisă chiar integral de Rai Uno. În 1996 destinul l-a dus în Kuweit, unde a fost designer pentru Casa "Emmanella". Costumele de epocă unicat pentru serialul Aniela, care a fost produs de MediaPro în 2009, îi poartă de asemenea semnătura.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net