Gladiatorii din Superkombat se duelează vineri la cântarul oficial

Ultima actualizare:

    Gala Superkombat va avea loc la Sala Palatului, în weekend-ul care urmeazăFoto Click!
Gala Superkombat va avea loc la Sala Palatului, în weekend-ul care urmeazăFoto Click!

Cei 30 de luptători care vor urca sâmbătă seară în ringul de la Sala Polivalentă din Capitală pentru gala Superkombat World Grand Prix vor avea de trecut, vineri, prima probă, cea a cântarului, dar se vor duela și în premieră cu oponenții lor la prezentarea oficială.

La evenimentul organizat vineri, de la ora 16:00, la centrul de evenimente din cadrul Militari Residence, Sala Paris, va fi prezent și triplul campion mondial K-1, Remy Bonjasky. “Este cel mai important moment înaintea galei de sâmbătă. Sunt de fapt două dueluri. Unul psihologic, atunci când te întâlnești cu oponentul, și cel al cântarului pentru că toți sportivii se luptă cu kilogramele pentru a intra în categorie”, a declarat promotorul Eduard Irimia.

Campionul Superkombat, Andrei Stoica, este capul de afiș al galei în meciul cu campionul mondial la muay-thai, francezul Thomas Alizier. “Pentru mine, psihologic, acest duel contează în proporție de 50% în economia meciului de sâmbătă. E foarte important cum abordezi această parte”, a afirmat Stoica, al cărui nume de ring este Mister KO datorită ratei mari de meciuri încheiate înainte de limită.

Remy Bonjasky și Cătălin Moroșanu vor împărți invitații la Mega Mall

La scurt timp după cântarul oficial, sportivii din Superkombat, împreună cu Remy Bonjasky și Cătălin Moroșanu, care va reveni în ring pe 19 iunie, tot în Superkombat, vor împărți invitații gratuite clienților de la Mega Mall, urmând ca mai apoi să fie invitați la cinematograful din incinta centrului commercial. De asemenea, seara, staful Superkombat va fi prezent pentru o nouă prezentare la GP Pub în Centrul Vechi.

Promoţia Superkombat revine la Bucureşti, pe 23 mai, la Sala Polivalentă, cu un spectacol incendiar, transmis în direct în 90 de ţări, şi din care nu vor lipsi fraţii Bogdan şi Andrei Stoica, promotorul Eduard Irimia anunţînd totodată că o parte din încasări va fi donată la Institutul Fundeni. Prețul biletelor începe de la 20 de lei, iar acestea pot fi achiziționate inclusiv până în seara galei de la Sala Polivalentă.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net