Gigi Becali ”a retrogradat” FCSB-ul pe 3

becali-gigi-sport-pictures_rps7944.jpg

Gigi Becali nu mai crede în clasarea FCSB pe primele două locuri în Liga 1
Foto: Sport Pictures

Finanțatorul din Pipera a spus la ProX că doar Dumnezeu poate să-i readucă echipa pe primul loc. Gigi Becali i-a criticat pe unii fotbaliști de la FCSB

Egalul (2-2) scos de echipa bucureșteană pe terenul ultimei clasate din Liga 1, FC Voluntari, l-a descumpănit pe Gigi Becali. Mai cu seamă că FCSB riscă să termine pentru al patrulea an la rând fără titlul de campioană a României. ”Eu cred că terminăm pe locul 3. M-am descurajat şi mă smeresc mai mult, poate mă pune Dumnezeu pe 1. Nu o să mă vindec până la moarte de boala asta, de primul loc. Chiar dacă sunt pe şase, tot la locul 1 visez. Copiii noştri se vor trezi", a declarat acesta la ProX. 
După ce a reamintit că nu-l interesează ce spune Victor Pițurcă, Becali a subliniat că ia în considerare vorbele lui Gică Hagi: "Lui Hagi îi spun în glumă să-şi vadă de echipa lui. Nu sunt supărat pe el, mai ales că s-a calificat în Play-Off. Îi spun <Băi, Gică, hai să te văd cu CFR-ul acum!> O să vedem ce face el cu CFR-ul. Dacă ne-a bătut Voluntariul, Hagi e mai bun ca Voluntariul. Ce dacă nu prea au marcat până acum, ne dă nouă două. N-au dat că le-au ţinut să ni le dea nouă. Noi primim de la toţi, care e problema? Noi suntem primitori de goluri, noi suntem sacoşa", a spus Becali, la ProX, evitând să spună cine a făcut schimbările în partida de la Voluntari: "Ce se să facă omul (n.r. - Teja)?”. Și deși n-a vrut să-l critice pe Roman, fiindcă așa i-a promis, a spus despre acesta că ”nu mai conta deloc, nici în faza defensivă. Și după aia, ăla, Matei... Matei nu mai era pe teren. Ce trebuia să facă Teja? Ca dovadă, cum a făcut schimbarea am marcat gol repede. (…) Dacă Man juca, era altceva. Cu cine să vorbesc la echipă? Dacă ei aşa sunt… Vor să doarmă. Să le spun <băi, nu mai dormiţi?> Lor le place să doarmă pe teren. Ca să-i jignesc, nu pot, că mie nu-mi place să jignesc. Le transmit doar atât <asta-i viaţa voastră, dacă atât vreţi voi în viaţă, puţin, puţin o să aveţi>”, a concluzionat Becali. 

 

Loading...