Ghiţă Mureşan: «Eram un bărbat foarte timid, foarte ruşinos»

Ultima actualizare:

Baschetbalistul a povestit că cei doi băieţi ai lui sunt foaret familiarizaţi cu România şi obişnuiesc să vină aici în fiecare vară.

"Copiii mei sunt obişnuiţi cu România. De când s-au născut, vin aici în fiecare vară şi stau două săptămâni. Le place România, abia aşteaptă să vină aici, să stea la bunici, la ţară", a spus acesta.

Ghiţă Mureşan a dezvăluit că George şi Victor îl moştenesc deja în înălţime şi că este sigur că cei doi vor ajunge să depăşească doi metri.

"George, băiatul meu, are 15 ani şi 1,98m. Statistic va ajunge la 2,05 m. Probabil că Victor va ajunge la 2,10 m. Liliana, soţia mea nu are nici o treabă cu baschetul. Ea s-a pregătit pentru medicină", a declarat acesta.

Mureşan a mărturisit că cel mai important lucru pentru el este familia şi, în special, soţia lui Liliana, fără de care nu poate trăi.

"Eu şi familia mea suntem tot timpul împreună. Eu şi Liliana ne înţelegem foarte bine. Niciodată nu ne-am culcat separat şi niciodată nu am mers certaţi la culcare", a spus acesta.

Jucătorul de baschet a făcut şi o dezvăluire incendiară despre trecutul lui amoros şi felul în care se purta cu femeile în urmă cu 25 de ani.

"Eu eram un bărbat foarte timid, eram foarte ruşinos. Acum 25 de ani, ca să scoţi două vorbe de la mine, îţi trebuia un mare cleşte", a declarat Ghiţă.

CITEŞTE ŞI:

Ghiţă Mureşan şi-a făcut grădină de zarzavaturi în America

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net