Ghiţă Mureşan, dribling la copiii Ruxandrei Dragomir - FOTO

Ultima actualizare:
Ghiţă Mureşan
Ghiţă Mureşan

Ruxandra Dragomir, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, şi copiii săi, Filip (11 ani) şi Diana (6 ani), care au moştenit de la mama lor dragostea pentru sportul de performanţă, au fost invitaţii speciali ai fostului mare baschetbalist Ghiţă Mureşan la turneul "Summer Camp Tour" pe care îl organizează în fiecare an în România.

Cea mai importantă doamnă a tenisului românesc i-a pregătit o surpriză de proporţii fiului său mai mare, Filip, căruia nu i-a spus că urmează să-l cunoască pe unul din sportivii pe care îi admiră cel mai mult, băiatul fiind cu adevărat fericit când s-a văzut în faţa marelui Ghiţă Mureşan.

Ghiţă Mureşan
Ghiţă Mureşan

Filip este fotbalist la echipa DimSoft şi recent a fost apreciat şi premiat de legenda fotbalului românesc, Miodrag Belodedici. Copiii Ruxandrei Dragomir au luat lecţii de baschet şi au primit o minge şi tricouri cu autograful lui Ghiţă Mureşan, care în septembrie va fi prezent la Cluj la întâlnirea de Cupa Davis dintre România şi Finlanda.

Amatto Zaharia
Amatto Zaharia

De asemenea, Amatto Zaharia, maestru emerit al sportului românesc şi preşedintele Federaţiei Române de Kempo, a fost prezent alături de băieţii săi, Yamatto (16 ani) şi Iani (10 ani), la cursurile de baschet ţinute de Ghiţă Mureşan în incinta unui mall din Bucureşti.


    Amatto Zaharia
Amatto Zaharia

"Este formidabil demersul pe care Ghiţă Mureşan îl face sistematic de atâţia ani pentru promovarea baschetului, deci a sportului, în rândul copiilor. Federaţia Româna de Kempo susţine la rândul său astfel de evenimente şi campanii, sportul fiind esenţial în vieţile noastre", a declarat Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net