Gest scârbos în hocheiul românesc: Un şobolan mort în vestiarul adversarilor!

hochei

hochei
Cei de la Corona au găsit un şobolan mort în vestiar

Jucătorii de la Corona Braşov au fost şocaţi când au intrat în vestiarul de la Gheorgheni, acolo unde au jucat cu Progym.

Cei de la Braşov au fost întâmpinaţi de o iamgine oribilă. Pe un carton era un şobolan mort, câteva bucăţi de slănină, iar numele "Pire", porecla lui Arpad Mihaly, căpitanul Coronei, şi "24", numărul său de joc, erau trecute în partea de jos, anunţă Prosport.

"Clubul nostru îşi exprimă indignarea faţă de un eveniment reprobabil, care nu-şi are loc în niciun domeniu, cu atât mai puţin în lumea sportului, unde ar trebui să predomine respectul, noţiunea de fair-play. Sperăm că atât conducerea clubului Progym, cât şi Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă, vor lua măsuri pentru a se evita pe viitor astfel de situaţii jenante pentru hocheiului românesc", a spus Emilian Cernica, preşedintele secţiei de hochei de la Corona Braşov.

 

Loading...

Citește și

  • Handbalistele și hocheiștii s-au distrat pe pationoar

    Două dintre handbalistele echipei naționale și-au testat talentul... pe gheață. Fetele au acceptat provocarea hocheiștilor de la Corona Brașov.

  • În Cehia, hocheiul e un sport mult mai popular decât fotbalul, mulţi copii fiind atraşi mai degrabă de crose şi de puc decât de minge. Zilele trecute, la Brno, fostul internaţional Martin Havlat şi-a marcat retragerea din activitate cu o partidă demonstrativă.