«Gemenele sexy», duel în România!

Ultima actualizare:

    Sorana Cîrstea si Ana Ivanovic
Sorana Cîrstea si Ana Ivanovic

România poate a avut ghinion ieri, la tragerea la sorţi a meciurilor de baraj pentru Grupa Mondială 2 a Fed Cup, dar fanii români au avut noroc: vor asista pe viu la unul dintre cele mai frumoase dueluri din tenisul feminin mondial.

Prietene bune de ani de zile, Sorana Cîrstea şi Ana Ivanovic, două dintre cele mai frumoase jucătoare din circuit, dar şi două dintre cele mai valoroase tenismene din lume, s-ar putea afla faţă în faţă în meciurile programate în perioada 19-20 aprilie, în Bucureşti sau alt oraş ales de fetele noastre.

Situate pe locurile 26 (Sorana) şi 12 (Ana) în lume, cele două jucătoare s-au întâlnit de două ori până acum în circuit, de ambele dăţi impunându-se Ivanovic. Asta nu le-a afectat însă prietenia, cele două tenismene find foarte apropiate şi petrecând aproape fiecare cvacanţă împreună. De asemenea, de fiecare dată când sunt la un turneu împreună sunt nedespărţite.

Poreclite „gemenele sexy" ale tenisului, cele două s-au împritenit în urmă cu cinci ani, ambele fiind incluse în programul de pregătire al celor de la Adidas. „Suntem ca două surori. Când ne-am întâlnit, eu aveam 19 ani, iar ea 22. Ne-am dat seama că avem aceleaşi valori, acelaşi fel de a privi viaţa, familii şi educaţie similare. Acum, fiindcă suntem atât de asemănătoare, uneori nici nu mai trebuie să vorbim, ştim deja cum ne simţim. E bine să ai pe cineva apropiat în circuit, pe cineva care e aproape ca din familia ta, pentru că petrecem atât de mult timp în turnee", a explicat Sorana.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net