Gabi Toncean dezvăluie secretul frumuseții lui Arnold Schwarzenegger: masca robotizată!

Ultima actualizare:

    Gabriel Toncean
Gabriel Toncean

Președintele Federației Române de Culturism și Fitness, Gabi Toncean, este unul dintre puținii români ce au avut ocazia să îl cunoască în de aproape pe celebrul actor american Arnold Schwarzenegger.

”La 70 de ani, Arnold arată extraordinar de bine și se menține foarte tânăr. Secetul său este faptul că se antrenează zilnic la sală, este mereu pozitiv și apeleaza la tratamente cosmetice din cele mai revoluționare. Faptul că am avut ocazia să-l cunosc a fost pentru mine bucuria vieții, din punct de vedere profesional. El este omul pe care l-am avut ca idol în tinerețe pentru faptul că a știut să reușească în orice domeniu pe care și l-a ales, ca sportiv, actor sau guvernator”, a spus Gabi Toncean.

Șeful fitness-ului românesc urmează astfel exemplul americanului și le-a cerut specialistelor în frumusețe de la Rowe să îi aplice o mască robotizată ce face minuni încă de la prima ședință. ”În numai 15 minute, această mască robotizată și serul se transformă într-un tratament ce face minuni de la prima ședință. Aplicăm un ser special și apoi timp de 15 minute se aplică masca robotizată. Arnold a fost primul care a apelat la o astfel de inovație, constând într-o mască ”skin tech” și a observat clar relaxarea feței, tonusul crescut și fermitatea tenului. O ședință de acest gen șterge cam doi ani, dar dacă vorbim despre un tratament timp de câteva săptămâni, câte două ședințe pe săptămână, atunci se șterg clar cinci ani de zile”, a arătat Sorina Bratu, specialist în tratamente corporale și estetice cu o vechime de peste 15 ani în domeniul frumuseții. 


    Gabi Toncean cu ”masca” lui Schwarzenegger
Gabi Toncean cu ”masca” lui Schwarzenegger

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net