Frumoasa Anca Bucur a scris istorie la Fitness Universe Championships!

Ultima actualizare:

    Anca Bucur cu trofeul cucerit la Fitness Universe
Anca Bucur cu trofeul cucerit la Fitness Universe

Rezultat de prestigiu pentru România la categoria Profesioniști în cadrul „Fitness Universe Championships“, una dintre cele mai importante competiții din industria fitness-ului la nivel mondial: Anca Bucur a cucerit medalia de bronz.

Anca Bucur, Miss Fitness Universe, a urcat pe podium weekend-ul acesta, ocupând locul III la categoria Profesioniști în cadrul  „Fitness Universe Championships“, una dintre cele mai importante competiții din industria fitness-ului la nivel mondial.

Sunt foarte recunoscătoare pentru toată această experienţă şi pentru omul care am devenit datorită acestei competiţii! Am muncit enorm şi am simţit că mi-am depăşit limitele şi asta pentru că am putut să adaug la pregătirea mea o nutriţie corespunzătoare. E plăcut să îi vezi pe cei din jur cuceriţi de munca ta!”, a declarat Anca Bucur.

„Fitness Universe Championships“ are o tradiţie de peste 25 de ani, iar competiția din acest an a strâns laolaltă în Fort Lauderdale, Miami, USA sute de concurenţi din întreaga lume. Anca Bucur a participat la categoria Fitness Profesioniști, dedicată concurentelor deja calificate în urma câștigării unei competiții importante, aşa cum este Miss Fitness Universe.

Am devenit o sursă de inspiraţie pentru foarte mulţi oameni din întreaga lume şi acest lucru este o binecuvântare pentru mine. Iubesc ceea ce fac, iubesc oamenii de calitate, de la care am de învăţat şi care mă fac să fiu mai bună. Iubesc energia pozitivă şi încerc să o păstrez cât mai mult în viaţa mea, prin ceea ce fac, prin ceea ce gândesc şi mai ales prin oamenii pe care îi ţin aproape“, adaugă Anca, o persoană care de mic copil a avut o viaţă închnată sportului.

La vârsta de trei ani, Anca începe să ia lectii de balet. Însă visul ei era să facă parte din Centrul Național Olimpic de la Deva. Cu sprijinul mamei, la vârsta de şapte ani, pleacă din orașul ei natal și începe să se antreneze pentru gimnastică artistică. După trei ani de gimnastică artistică, Anca a simţit că ce o reprezenta cu adevărat era gimnastica aerobică, fiind ulterior selectată pentru Lotul Național de Tineret din Constanța, unde a câștigat medalia de bronz pe echipe și s-a clasat pe locul patru la individual, în cadrul Campionatelor Mondiale de Gimnastică Aerobică din Bulgaria. În anul 2005, a fost selecţionată pentru Lotul Național de Seniori din București, dar chiar înainte de Campionatul European şi-a rupt umărul drept și a fost nevoită să întrerupă antrenamentele pentru o perioadă lungă de timp. La sfârșitul anului 2006, a decis să se retragă din Lotul Național de Aerobic şi a început să lucreze ca un instructor de fitness și aerobic.

Printre cele mai prestigioase titluri câştigate de Anca se numără locul întâi la Miss Fitness Universe Florida USA, locul doi la Miss Fitness America World Championship Las Vegas, locul doi la Paris Fitness Europe si la Rome Fitness Europe și locul întâi la Miss Fitness Universe Miami, categoria profesioniști.

Dacă vreţi să o cunoaşteţi pe Anca Bucur şi să vă antrenaţi alături de ea, atunci o puteţi face pe 19 iulie 2015, chiar înainte de începerea competiției Herbalife Brașov Triathlon. Acolo, Anca va susține o sesiune de fitness gratuită în Piața Sfatului. Triatlonul care are loc la Brașov este un eveniment foarte important atât pentru sportivii profesioniști, cât și pentru amatori. Pe https://www.facebook.com/brasovtriathlon poți afla mai multe informaţii despre acest concurs absolut special la care merită să te înscrii!

Herbalife colaborează din 2014 cu Anca Bucur pentru a-i dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie prin intermediul unei game complete de nutriţie personalizată pentru activitatea sa sportivă.

Anca Bucur
Anca Bucur

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net