Fraţi români, campioni mondiali la Kick Box

Ultima actualizare:

    Alin şi Valentin Chirea
Alin şi Valentin Chirea

Campionatul Mondial de Kick Box – WAKO a avut loc în perioada 9-15 septembrie, la Bratislava, şi a avut un număr de 1.600 de participanţi din 59 de ţări.

Cei doi fraţi, Alin şi Valentin Chirea, s-au impus la categoria Kick Light juniori -63kg, respectiv Kick Light juniori -69kg, iar de 11 ani se antrenează sub comanda lui Ion Garbea.

Primul l-a învins pe bulgarul Todor Hristov, în semifinale, sportiv bătut şi la Campionatul European de fratele său Valentin, după care a ajuns în finala contra italianului Luca Mameli.

Însă, problemele au apărut în finala disputată la categoria -69 kg. După semifinala câştigată de Valentin în faţa italianului Kevin Carlessi, ungurii au sesizat organzatorii despre faptul că românul a luptat la o categorie mai mare de vârstă, la 16 - 19, el având doar 15 ani.

În cele din urmă, cei din delegaţia Ungariei au reununţat la acuzaţii, iar Valentin a putut evolua în finală. În plus, românii au mai obţinut o medalie de argint la categoria -79 (Andrei Costea - CS Bushi - Bucureşti) şi trei medalii de bronz: Ursoi Iulian- (Tai-Chi-Do-Ryu - Constanţa) - K1 - 57 kg, Alin Chirea (Clubul Roman de Kendo, CRK - Bucureşti) - Light Contact - 63 kg şi Andrei Costea (Bushi - Bucuresti) - Light Contact - 79 kg.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net