Fotografia cu "furculiţa" lui Attoub este bănuită că ar fi trucată

Se ştie că în rugby gesturile nesportive sunt aspru pedepsite. Aşa se explică şi faptul că David Attoub, pilierul lui Stade Francais, urma să fie judecat ieri, de Comisia de Disciplină a European Rugby Cup (ERC), fiind acuzat că i-a băgat degetele în ochi ("furculiţă") unui adversar.

Respectivul gest a fost surprins într-o fotografie de Oliver McVeigh. Attoub se apără spunând că nu l-a agresat pe jucătorul de linia a treia irlandez Stephen Ferris, în meciul pe care Stade Francais l-a disputat săptămâna trecută, cu Ulster. Mai mult decât atât, conducătorii echipei pariziene susţin că respectiva fotografie ar fi trucată. Ceea ce a determinat ERC să ceară fotografului să demonstreze autenticitatea imaginii.

"Am fost informat de un membru al departamentului juridic al ERC cp Stade Francais susţine că fotografia ar fi trucată. Resping această acuzaţie. Integritatea mea şi a agenţiei la care lucrez este pusă în discuţie. Am tras circa 38 de cadre cu acel incident. Am trimis imaginile la un institut care poate determina dacă ele sunt autentice", a declarat McVeigh pentru "Daily Telegraph".

Cazul va fi judecat în ianuarie şi, în caz că va fi găsit vinovat, David Attoub riscă o suspendare de până la şase luni.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1