FOTO N-ai fi crezut cine i-a făcut tortul lui Patzaichin, de ziua lui!

ivan_patzaichin.jpg

tort Constantin Zamfirescu Ivan Patzaichin
Ivan Patzaichin, sărbătorit de Cârcotaşi cu un tort „tematic”
Foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Personajul misterios care i-a realizat tortul tematic lui Ivan Patzaichin, de ziua lui, este celebrul „Gogoaşe” din serialul „Trăsniţii”.

La împlinirea celor 65 de ani, Ivan Patzaichin a fost sărbătorit de Cârcotaşi cu un tort „tematic”. Cadoul a ajuns la multiplul campion olimpic din mâinile lui Cristi Hrubaru, dar a fost făcut de "Gogoaşe".“Ia uitaţi ce surpriză mi-au făcut prietenii de la Cronica Cârcotașilor! Canoe am, pagaie am, patru medalii olimpice de aur am, trening de dinamovist am, ridurile de pe față sunt la locul lor... A fost chiar o surpriză! Vă mulțumesc, prieteni!”, a scris Ivan Patzaichin pe pagina lui de Facebook, în dreptul fotografiei în care ţine tortul în mâini.

tort_ivan_patzaichin.jpg

tort Constantin Zamfirescu Ivan Patzaichin
Tortul a ajuns la multiplul campion olimpic chiar din mâinile lui Cristi Hrubaru
Foto: Arhivă personală

Povestea tortului e cât de poate de simplă: Cârcotaşii i-au cerut lui Constantin Zamfirescu, celebrul „Gogoaşe” din serialul „Trasniţii”, să „lucreze” la un cadou pe cât de dulce, pe atât de special. Actorul, patronul unui laborator de cofetărie, a lucrat două zile la acest cadou, rezultatul fiind cu adevărat spectaculos.

zamfi.jpg

Constantin Zamfirescu Ivan Patzaichin
Cârcotaşii i-au cerut lui Constantin Zamfirescu, celebrul „Gogoaşe”, să realizeze tortul pentru Ivan Patzaichin
Foto: Arhivă personală

“Am aflat de la doamna Patzaichin programul campionului şi am stat la pândă. L-am aşteptat mai bine de o oră în maşină, pe un ger crunt, pentru că nu puteam să dau drumul la căldură, ca să nu se topească tortul”, povesteşte Hrubaru. Cârcotaşul e prieten cu Patzaichin de mai multă vreme, cei doi împărtăşind aceeaşi pasiune pentru muzica rock: “Ne-am întâlnit la mai multe concerte, mă bucur că sunt prieten cu acest om, un simbol pentru România. Sunt onorat că am fost desemnat să-i duc chiar eu cadoul”.

14-vedete-1-hrubaru.jpg

cristi hrubaru tort surpriza
Cârcotaşul este prieten cu Ivan Patzaichin de mai multă vreme
Foto: ARHIVA PERSONALĂ

Ivan Patzaichin este cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de Vară (1968, 1972, 1980 și 1984) și triplu laureat cu argint. În prezent, sportivul este antrenorul lotului olimpic de caiac-canoe.

Loading...
 
 

Citește și

  • Ce mare lucru ai mai făcut tu în ultima vreme? Nu ai mai luat o medalie olimpică spectaculoasă, nu ai mai tras la Mondiale, la Europene!

  • Multiplul campion olimpic la canoe Ivan Patzaichin este un bărbat de casă. El a fost surprins în urmă cu câteva zile de fotoreporterii Click! într-un magazin de bricolaj din Bucureşti.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1