Fostul pilot de Formula 1 Jos Verstappen, acuzat că a încercat să-și omoare fosta iubită

Ultima actualizare:

    Verstappen a fost reținut
Verstappen a fost reținut

Fostul pilot olandez de Formula 1 Jos Verstappen, în vârstă de 39 de ani, a fost inculpat pentru tentativă de omor şi plasat în detenţie.

Verstappen a fost plasat în detenţie preventivă pentru două săptămâni şi se află acolo de miercuri, după ce a agresat în oraşul Roermond o fostă iubită în vârstă de 24 de ani. Tânăra a depus plângere la Poliţie, miercuri, în jurul orei 3.30, afirmând că Verstappen a încercat să o calce cu maşina. Femeia a suferit câteva contuzii şi escoriaţii. Avocatul fostului pilot a declarat că clientul său neagă acuzaţiile tinerei. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului după apelul femeii, dar nu l-a putut reţine atunci pe Jos Verstappen, care s-a prezentat ulterior la Poliţie.

Jos Verstappen a mai avut probleme cu justiţia. În 2009, el a fost condamnat de un tribunal belgian la trei luni de închisoare cu suspendare pentru ameninţări repetate la adresa fostei sale soţii. În 1998, pilotul a făcut scandal pe un circuit de karting, fiind dat în judecată de un bărbat care s-a ales atunci cu o fractură craniană. Verstapen și tatăl lui au fost condamnați la cinci ani de închisoare, pedeapsă pe care nu au făcut-o pentru că au ajuns la o înțelegere cu victima.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net