Floyd Mayweather are o nouă iubită sexy! Cum arată cea care l-a cucerit pe pugilist

floyd-mayweather-ap401625448678.jpg

floyd mayweather
Floyd Mayweather are o nouă iubită
Sursă foto: AP

Floyd Mayweather, în vârstă de 43 de ani, iubește din nou! Puilistul de origine americană a dezvăluit cine este cea care i-a furat inima și nu se ferește să se afișeze public cu frumoasa blondă.

Floyd Mayweather este cunoscut pentru performanțele sale impresionante în ringul de box, dar și pentru atitudinea vulcanică și replicile acide pe care obișnuia să le ofere adversarilor săi. Obișnuit să facă spectacol și în ring, dar și în afara lui și să reprezinte un subiect de discuție, pugilistul a luat o nouă decizie controversată. Americanul formează un cuplu alături de o angajată a clubului pe care sportivul în deține. 

floyd-si-iubita.jpg

floyd si iubita lui
Floyd Mayweather iubește din nou
Sursă foto: Arhivă personală

Cea care i-a furat inima pugilistului este Anna Monroe, o tânără cu origini britanice, care lucrează ca stripper-iță în clubul al cărui patron este nimeni altul decât Mayweather. Cei doi și-au făcut publică relația de Revelion, iar de atunci nu ezită să se afișeze împreună. Publicația The Sun a dezvăluit că nu toată lumea este la fel de încântată de noua poveste de iubire, iar părinții tinerei ar fi îngrijorați pentru fiica lor pentru că Floyd are un trecut care include și violența fizică asupra femeilor din viața sa. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1