Flavius Koczi, campion naţional la individual compus

Ultima actualizare:

La individual, s-a impus dinamovistul Flavius Koczi, cu un total de 88,600 puncte, deşi o afecţiune la călcâi l-a împiedicat să concureze la valoarea lui maximă, locurile următoare fiind ocupate de Adrian Bucur (CSM Sf. Gheorghe) - 87,600 puncte şi de Ovidiu Buidoso, de la Steaua Bucureşti, cu 86,900 puncte, stelistul conducând întrecerea după 4 aparate. Juniorul Andrei Munteanu (CSS Bistriţa) a obţinut titlul la categoria lui de vârstă.

Pe echipe a câştigat, ca şi în ceilalţi ani, Dinamo Bucureşti, la care a reintrat Marian Drăgulescu, remarcabil din nou la sol şi sărituri, aparatele lui favorite, cu care speră să revină şi pe podiumul marilor competiţii internaţionale, la Campionatele mondiale de la Londra, ce vor începe pe 12 octombrie

. În componenţa Marian Drăgulescu, Flavius Koczi, Andrei Ursache, Iulian Gheorghe, Dan Popescu, Daniel Popescu, Dinamo a realizat un total de 340,450 puncte, fiind urmată de Steaua Bucureşti - 336,350 puncte şi de CSS Bistriţa) - 333,550 puncte.

Sâmbătă se vor desfăşura întrecerile la feminin - pe echipe şi individual compus, în absenţa marii favorite, stelista Sandra Izbaşa, accidentată serios joi seara, la un antrenament - ruptură la tendonul lui Ahile şi fisură de metacarpiene.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net