Fiul lui Michael Shumacher, ”student” la Ferrari

mick_schumacher.jpg

Mick Schumacher
Mick Schumacher
FOTO: Guliver/ Gettyimages

Fiul lui Michael Schumacher, Mick, va duce tradiția familiei mai departe. El a fost cooptat în echipa de perfecţionare a tinerilor piloţi ai lui Ferrari, iar de aici până la semnarea unui contract cu scuderia italiană la care tatăl său a scris istorie nu mai este decât un pas.

În vârstă de 19 ani, Mick Schumacher este unul dintre piloții de mare perspectivă din automobilismul mondial. Campion european la Formula 3 anul trecut, el va concura în 2019 în Formula 2, anticamera categoriei regină. La Academia Ferrari, el va avea colegi doi urmași ai unor celebri piloți de Formula 1: francezul Giuliano Alesi, fiul fostului pilot Jean Alesi şi brazilianul Enzo Fittipaldi, nepotul lui Emerson, dublu campion mondial de Formula 1 în 1972 şi 1974.

Dacă veștile din partea fiului sunt foarte fericite, nu același lucru se poate spune și despre știrile care vin din jurul septuplului campion mondial Michael Schumacher. Acesta se află în continuare în procesul de recuperare de după accidentul de schi suferit acum cinci ani și nimeni nu știe când își va reveni.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1