"Fiorosii "din MMA în duel cu caii putere!

Ultima actualizare:

    Mihai Leu, luptătorii MMA și ministrul Sportului
Mihai Leu, luptătorii MMA și ministrul Sportului

Cu doar câteva zile înainte de a intra în cușcă pentru gala “RXF prezintă Superkombat în cușcă”, Daniel Stinghe și Nick Negumereanu au realizat un antrenament inedit.

Luptătorii MMA au fost copiloți de ocazie la Trofeul Opel, etapa de viteză în coastă de la Brașov. Durul "Nick" a avut ceva emoții alături de vicecampionul național Lucian Răduț, pilotul ce are propria galerie ultras.  "Nu știam cu ce se mănâncă sportul acesta, credeam ca mașinile fac doar mult zgomot. A fost însă super, nu am mai trăit această senzație. Nu mă așteptam să fie chiar atât de tare, am avut emoții când Lucian a apăsat pedala de accelerație", a declarat entuziasmat Negumereanu după experiența de la Trofeul Opel 2017.

"Aș avea nevoie de un copilot așa fioros să mă impulsioneze pe viraje. Cred că avem aceleași principii în sport, doar ramura diferă. Îmi doresc ca această etapă de la Brașov să devină una internațională și din ce am mai vorbit cu piloții străini, toți sunt încântați de România", a precizat și vicecampionul național la viteză în coastă.


    Luptătorii MMA
Luptătorii MMA

Pasionat de motoare și sporturi extreme, Stinghe s-a simțit însă ca peștele în apă în cockpitul mașinii de curse alături de Teodor Vlad. Cu adrenalina la maximum, brașoveanul este hotărât acum să-l facă KO în mare viteză pe ungurul Kalman Kovacs. "Teodor este un pilot experimentat, m-am simțit în siguranță. Iau in serios ideea să mă bag la curse după ce mă las de MMA deoarece îmiplace viteza", a spus Stinghe după cursa nebună de pe Drumul Poienii.

"Nu facem un sport simplu, e nevoie de disciplină și condiție fizică, deci Daniel îndeplinește aceste lucruri. Cred că în câțiva ani, etapa de la Brașov va deveni una internațională deoarece traseul se pretează la asta și avem mulți fani în zonă", a punctat și Teodor Vlad.


    Nick și Lucian Răduț
Nick și Lucian Răduț

S-au pus în vânzare bilete la gala RXF 28

"Fioroșii" din MMA s-au pozat la final alături de Mihai Leu, primul campion mondial la box profesionist, și de Ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca.

Gala de la Brașov va aduce în premieră 3 sportivi din promoția Super Kombat: Ion Grigore, Alex Radnev şi Robert Constantin. Biletele pentru evenimentul organizat la Lux Divina s-au pus deja în vânzare în rețeaua Eventim și costă între 50 lei și 200 lei (la masa VIP Platinium) .

Gala de MMA de la Brașov este în direct la Pro X, pe 30 octombrie, de la ora 20.00.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net