Federer l-a bătut pe Murray şi pe apă! Copiii din Africa se vor bucura

h_53450466.jpg

Cei doi mari tenismeni se vor duela după Paşte la Zurrich, în scop caritabil
Foto: EPA

Roger Federer traversează o perioadă de graţie, elveţianul câştigând toate cele trei turnee la care a participat în 2017, şi nu pare dispus să se oprească prea curând.

Elveţianul este atât de setat, încât bate tot chiar şi când vine vorba de meciuri fără miză în circuitul ATP. Luni, Federer s-a antrenat alături de britanicul Andy Murray pe o platformă plutitoare amplasată în mijlocul râului Limmat, care traversează oraşul Zurrich. Partida a fost una amicală şi avea ca scop promovarea meciului dintre cei doi, care se va juca săptămâna viitoare pentru o cauză nobilă, pe arena Hallenstadion. Federer este iniţiator, toţi banii strânşi urmând să meargă spre copiii din Africa. "The Match for Africa" este deja la a treia ediţie şi se preconizează că prin intermediul fundaţiei lui Roger vor fi ajutaţi 275.000 de copii. Anul trecut, ONG-ul lui Federer a derulat 15 programe în Botswana, Malawi, Namibia, Africa de Sud, Zambia, Zimbabwe și Elveție, cu o valoare de 6,5 milioane de franci elvețieni (6,1 milioane euro).
 

Loading...

Citește și

  • Cea mai valoroasă handbalistă a lumii a făcut un meci mare duminică pentru echipa sa de club, Buducnost, care a spulberat pe teren propriu gruparea norvegiană Larvik, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

  • Sâmbăta viitoare, la Budapesta, handbalistele de la CSM Bucureşti trebuie să-şi apere avantajul de cinci goluri luat vineri seară în Polivalenta din Capitală.