FC Sevilla și naționala de baschet a Spaniei au ajuns la Cluj cu același avion

spanioli_la_cluj.jpg

Spaniolii au aterizat miercuri la Cluj
Spaniolii au aterizat miercuri la Cluj
Citeste tot despre: 

Se apropie ziua meciurilor România-Spania! La Cluj au sosit atât baschetbaliștii naționalei iberice, pentru meciul din calificările EuroBasket 2021, cât și fotbaliștii de la FC Sevilla, pentru partida din Europa League. Cele două formații sunt cazate la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Cluj.

Naționala de baschet a Spaniei a sosit la Cluj pentru meciul cu România, primul din grupa de calificare la EuroBasket 2021. Campioana mondială en-titre este cazată la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Cluj, același care îi găzduiește și pe fotbaliștii de la FC Sevilla. Cele două echipe vor avea parte de cele mai bune condiții, de la camerele elegante și spațioase, până la jacuzzi și restaurante separate. Spaniolii se vor bucura și de preparate culinare pregătite de bucătarul propriu, cel care va avea grijă de dieta sportivilor pe perioada șederii la Cluj.

Biletele pentru meciul anului în baschet sunt la mare căutare

Meciul de baschet România – Spania se va disputa joi, de la ora 18, la BT Arena, în vreme ce partida FC Sevilla – CFR Cluj va avea loc joi, de la ora 20, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”. Dacă meciul de fotbal este sold out, pentru cel de baschet încă se mai găsesc bilete. Tichetele pentru partida România-Spania sunt puse în vânzare în rețeaua bilete.ro, cu următoarele prețuri: inelul 1- 25 lei, inelul 2- 15 lei, peluze-10 lei.
 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1