Farul a zdrobit pe Dinamo la Constanţa: 47-3!

Ultima actualizare:

Cu Mircea Paraschiv ca antrenor, Farul Constanţa şi-a regăsit strălucirea de altădată. Astăzi, "marinarii" au câştigat cu 47-3 în faţa lui Dinamo, raportul de eseuri marcate (9-0) ilustrând şi mai bine superioritatea acestora. "În urmă cu ceva timp, am reuşit să câştigăm în faţa Stelei. A fost primul succes al Farului în faţa militarilor după nouă ani. Astăzi, am obţinut cea mai categorică victorie din istoria disputelor cu Dinamo. Faţă de accidentul din partida cu Aradul, de săptămâna trecută, acum jucătorii mei au respectat ceea ce le-am cerut. De asemenea, am făcut apel la ei să nu comită brutalităţi, ştiut fiind ce s-a întâmplat nu cu mult timp în urmă la un meci cu Dinamo. A rezultat un joc curat, fără probleme", a declarat Mircea Paraschiv pentru "Adevărul".

Antrenorul bucureştean este mulţumit de condiţiile pe care le are echipa Farul. "Salariile sunt plătite la zi. Ceea ce am cerut pentru pregătire ne-a fost asigurat. Ne-am asigurat locul 3 şi vom juca împotriva Stelei în semifinale. Pentru acest an nu ne-am propus un obiectiv foarte înalt, însă la anul vrem să atacăm titlul. Farul a schimbat planul tactic, stilul de joc. Vom vedea de ce jucători mai avem nevoie", a adăugat fostul internaţional.

Paraschiv a ţinut să sublinieze că a asigurat echipei Dinamo toate condiţiile presupuse de un meci de rugby. "Le-am asigurat intrarea pe terenul de joc pentru antrenamentul căpitanului. Sper ca rugbyştii de la Dinamo să nu fie supăraţi pe noi pentru această înfrângere", a concluzionat antrenorul principal al Farului din Constanţa.

În cadrul etapei cu numărul 6 din Play-Off s-a mai disputat un singur meci. CSM Ştiinţa Baia Mare şi-a continuat seria victoriilor, trecând pe teren propriu, cu 41-5, de RCM Universitatea de Vest Timişoara. Meciul Steaua - CSU Arad a fost amânat pentru 8 septembrie, formaţia din vestul României participând în această perioadă la Cupa Mării Negre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net