Farul nu s-a prezentat la finala mică cu Dinamo!

Ultima actualizare:

Se pare că decizia luată de constănţeni este o formă de protest la decizia Federaţiei Române de Rugby de a-i suspenda pe trei dintre jucătorii Farului, toţi georgieni, în urma meciului din semifinale de la Baia Mare. La stadionul Tineretului s-a prezentat doar directorul tehnic al echipei din Constanţa, Constantin Arghir, care a anunţat că echipa nu va sosi la meci.

Reprezentanţii clubului Farul au trimis în timpul săptămânii o scrisoare la Federaţie, prin care informa forul că nu se va prezenta la meciul cu Dinamo din cauza indisponibilităţilor, cauzate de accidentări, suspendări sau chiar transferări, solicitând amânarea meciului. Analizând cererea constănţenilor, şi luând în calcul jucătorii pe care aceştia i-au declarat indisponibili, FRR a decis că nu există temeiul amânării partidei.

Săptămâna trecută, la sfârşitul meciului din semifinale cu Baia Mare, trei jucători georgieni din lotul echipei Farul Constanţa au făcut semne obscene publicului. Ei au fost ulterior suspendaţi de către Federaţia Română de Rugby pentru şase etape. Constănţenii au reclamat că decizia Federaţiei a venit în regim de urgenţă, fără ca forul să invite şi un reprezentant al clubului la respectiva şedinţă.

Federaţia Română de Rugby a programat în locul semifinalei un meci de juniori între Pantelimon şi Suceava.

Farul Constanţa riscă suspendarea pentru întreg sezonul viitor inclusiv pedepse financiare, preşedintele FRR, Alin Petrache, avertizând clubul constănţean că în cazul neprezentării la meci, Farul va suporta consecinţele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net