Familia Soranei Cîrstea, urmărită de ghinion

Ultima actualizare:

    Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea

Ghinioanele se ţin scai de familia Soranei Cîrstea. În urmă cu două luni şi jumătate, o autoutilitară a armatei le-a distrus complet gardul casei din Târgovişte. Duminică dimineaţă, însă, părinţii Soranei s-au ales cu trei dube de transport avariate din cauza unei şoferiţe sub influenţa alcoolului. Singura bucurie e că nu s-au înregistrat victime omeneşti.

Camerele de suparveghere amplasate pe clădirea firmei din Târgovişte ce aparţine familiei Cîrstea au surprins imaginile din timpul producerii accidentului, care a avut loc duminică dimineaţă în jurul orei 5.00.

Soferiţa în vârstă de 36 de ani, de origine congoleză, se afla sub influenţa alcoolului când a produs un accident în lanţ lovind una dintre autoutilitarele de transport, care la rândul ei a lovit alte două dube parcate în faţa acesteia. Cu toate acestea, dosarul e tărăgănat la poliţie!

„În ultima perioadă numai de evenimente de acest gen am avut parte, iar nimeni nu plăteşte. Soferiţa nu a acceptat să i se recolteze sânge, a refuzat să semneze procesul verbal şi a făcut un circ de toată frumuseţea la spital şi în secţia de poliţie. Nu înţeleg de ce autorităţile nu dău drumul dosarului? Aşteaptă să vină soţul ei din Congo. Eu vreau să-mi repar maşinile iar fără autorizaţie de reparaţie de la firma de asigurări nu pot face acest lucru", ne-a declarat, în exclusivitate, Liliana Cîrstea, mama tenismenei.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului nu stabilit cu exactitate pagubele materiale produse de femeia de origine congoleză, părinţii sportivei fiind nevoiţi să suporte toate daunele, acestea depăşind câteva sute de milioane de lei.

„Una dintre maşini va fi scoasă din uz, una este foarte avariată, iar cea de-a treia nu este foarte lovită, fapt pentru care am dus-o deja în service pentru reparaţii. Pe noi nu ne interesează altceva decât să ne reparăm maşinile. Dacă va fi nevoie vom merge în instanţă", ne-a mai declarat mama sportivei.

Din câte se pare congoleza, care a obţinut cetăţenia română în urmă cu numai o săptămână, este soţia unui fost secretar al Departamentului Politic din Ambasada Romaniei la Moscova, acesta fiind motivul pentru care dosarul e tărăgănat de poliţişti.

Sorana e în cantonament la Poiana Braşov!

Revenită în ţară de curând, Sorana Cîrstea nu a fost implicată decât emoţional în incident. Ea se afla ieri la Poiana Braşov, unde va face un cantonament de o săptămână.

„Mă antrenez o săptămână la Poiană pentru a-mi fi mai uşor când voi reveni pe teren. Săptămâna viitoare plec iar în vacanţă şi voi avea timp şi de relaxare. Sunt alături de părinţii mei şi îi susţin în tot acest scandal!", ne-a declarat ea. Sorana ocupă locul 26 în lume.

Congoleza a făcut circ la poliţie şi la spital

Accidentul a avut loc duminică dimineaţă, după ce o şoferiţă de naţionalitate congoleză a intrat direct în maşinile de transport ale firmei familiei Cîrstea, parcate regulamentar.

Femeia, în vârstă de 36 de ani, a refuzat să sufle în etilotest şi să dea sânge pentru probele biologice, însă „s-a târât în patru labe" şi i-a filmat ameninţător pe poliţişti, jurnalişti şi cadrele medicale.

Ea a făcut un scandal monstru la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. Congoleza ameninţa că soţul ei, de origine română, va avea grijă de toţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net