Familia lui Schumacher îşi bate joc de fanii pilotului!

Ultima actualizare:

    Schumacher  mergea la schi  în fiecare iarnă
Schumacher mergea la schi în fiecare iarnă

Doctorul american Gary Hartstein, un apropiat al lui Michael Schumacher, i-a acuzat pe cei din familia fostului campion F1 că nu se gândesc la suporterii care aşteaptă cu sufletul la gură veşti despre idolul lor.  "Schumi"a fost rănit grav într-un accident de schi la data de 29 decembrie şi de atunci se află în comă.

"Trebuie să recunosc, am rămas perplex de liniştea de la Grenoble. Este destul de clar că fanii lui Michael Schumacher încep să simtă că ataşamentul şi pasiunea pe care le-au arătat faţă de eroul lor nu mai înseamnă nimic. Văd furie, dezamăgire şi frustrare. Alţii vorbesc despre 'respectarea intimităţii', dar este frustrant să ni se ceară aşa ceva", a spus Hartstein, conform ziare.com.

"Nu înţeleg cum această situaţie îl ajută pe Michael sau pe familia sa. Este total nedrept ce fac faţă de oamenii care l-au făcut pe Michael celebritatea care este astăzi. Oamenii care au vibrat la victorii, care au fost trişti de înfrângerile sale. Aceşti oameni merită să ştie! De ce Dumnezeu îngrijorarea lor nu contează?", a mai spus Hartstein.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net