Familia îndurerată a iubitei atacă: «Pistorius minte cu neruşinare, a ucis-o pe Reeva într-o criză de nervi»

Ultima actualizare:

Familia Reevei nu este însă deloc mulţumită de felul în care decurge procesul, iar sora blondei a declarat că Pistorious minte cu neruşinare pentru a scăpa de închisoare.

"Încearcă să convingă juraţii că îi păsa de ea. Nu e adevărat, minte cu neruşinare", a explicat Simone într-un interviu pentru dailymail.co.uk.

Femeia e de părere că atletul e foarte arogant şi şi-a amintit cu groază de clipa în care s-au întâlnit în sala de judecată.

"A fost înfricoşător. A trecut pe lângă noi, ignorându-nu complet, iar inima mi s-a oprit. A stat acolo, cu un zâmbet pe faţă. Mi-a ucis sora şi totuşi se bucură de faptul că e faimos. În timpul mărturiilor, se plimba de parcă era o vedetă, iar eu şi mama ne doream să ne ascundem undeva. Nu înţeleg cum poţi să ucizi pe cine şi să te porţi aşa", a mai adăugat Simone.

Întrebată ce crede că s-a întâmplat în seara crimei, sora Reevei a mărturisit că, din punctul ei de vedere, Pistorious s-a temut prea tare că o va pierde pe iubita sa.

"Aşa că a luat un pistol şi a împuşcat-o într-o criză de nervi. Acum minte şi spune că Reeva nu a ţipat. Reeva a noastră era foarte hotărâtă, ar fi spus că ea e în spatele uşii", a completat Simone.

Oscar Pistorius este judecat, la Pretoria, pentru uciderea iubitei sale, Reeva Steenkamp, în noaptea de 13 spre 14 februarie 2013.

Pistorius nu a negat niciodată că a împuşcat-o pe Reeva Steenkamp, dar a susţinut încă din prima zi că este vorba de o neînţelegere. El a spus că a crezut că în casă i-au intrat hoţi şi că a tras focuri de armă fără să ştie că Reeva s-a trezit pentru a merge la baie.

Sportivul riscă o condamnare la 25 de ani de închisoare, în cazul în care se va dovedi că a fost crimă cu premeditare.

Reeva Steenkamp, în vârstă de 29 de ani, era fotomodel sud-african şi prezentatoare TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net