A făcut un miliard de dolari din golf!

Citeste tot despre: 

Jucătorul american de golf Tiger Woods a stabilit un nou record în ce priveşte veniturile, în clasamentul revistei specializate 'Forbes', fiind din nou primul în clasamentul celor mai bogaţi sportivi din lume.

Potrivit ediţiei on line a revistei, forbes.com, Woods a reuşit, odată cu încasarea bonusului de 10 milioane de dolari după victoria FedEx Cup, să devină primul sportiv din istorie care depăşeşte miliardul de dolari câştiguri din activităţi legate de disciplina sa.

La începutul anului 2009, Tiger Woods câştigase 895 milioane de dolari, potrivit aceleeaşi surse, la care s-au adăugat 10,5 milioane de dolari din victorii în turnee, amintitul bonus, precum şi cele 100 milioane de dolari pe an din vânzarea drepturilor de imagine, ajungând, astfel, la 1.000 de milioane de dolari.

Doar legendarul Michael Jordan, fost jucător la echipa de baschet Chicago Bulls, şi septuplul campion mondial de Formula 1 german Michael Schumacher sunt sportivii care se apropie, din punct de vedere al averii personale din sport, de Woods. Astfel, Jordan a câştigat în carieră peste 800 milioane de dolari, iar Schumacher a realizat 700 milioane de dolari din activitatea sa de pilot.

În vârstă de 33 de ani, Woods a câştigt 95 de turnee profesioniste, incluzând 71 din Tour PGA.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1