EXCLUSIV: „Stejarii” merg pe echipa care a învins Georgia cu 22-10

Ultima actualizare:

Grupul este în proporţie de 90% acelaşi cu cel din întâlnirea cu Georgia, de săptămâna trecută. În locul lui Cătălin Dascălu, rămas acasă după accidentarea (comoţie) suferită atunci, a fost titularizat Gal Csaba (Baia Mare). De asemenea, în linia a treia apare Alexandru Manta, constănţeanul Daniel Carpo trecând în rezervă.

„Echipa de acum este cu mult mai puternică decât aceea care a pierdut cu Portugalia, la Bucureşti, anul trecut. În mod normal, n-ar trebui să avem probleme. Atunci am dominat meciul până spre final, un lanţ de erori făcând să primim un eseu transformat în ultimul minut. S-a vorbit cu jucătorii. Li s-a spus că portughezii au un joc obstrucţionist. Important este să nu intrăm în jocul lor. Să rămânem calmi până la final. Trebuie să avem cel puţin 15 puncte peste ei în minutul 70. Altfel am putea avea un final de meci cu emoţii. I-am văzut pe video, în partidele cu Rusia şi cu Spania. Termină meciurile în forţă. Cred însă că vom câştiga. Avem totul de partea noastră: tradiţia, meciurile directe, valoarea individuală a jucătorilor”, a declarat pentru „Adevărul” antrenorul federal Daniel Mitrea.

Echipa de start: 15. Iulian Dumitraş - 14. Ştefan Ciuntu, 13. Gal Csabal, 12. Ionuî Dimofte, 11. Cătălin Fercu – (md) 10. Dănuţ Dumbravă, (mg) 9. Lucian Sîrbu - 7.  Ovidiu Toniţă, 8. Alexandru Manta, 6. Stelian Burcea - 5. Valentin Ursache, 4. Sorin Socol (cpt.) – 3. Paulică Ion, 2. Marius Tincu, 1, Dragoş Dima.

Rezerve: 16. Cezar Popescu, 17. Mihăiţă Lazăr, 18. Cristian Petre, 19. Daniel Carpo, 20. Valentin Ivan, 21. Cătălin Nicolae, 22. Florin Vlaicu.

Rugbiştii români susţin mâine, de la ora 17.00 (în direct la TVR2), la Lisabona, meciul cu Portugalia, capital pentru menţinerea lor în cursa pentru Rugby World Cup 2011. Ei trebuie să câştige fie la două puncte, pentru a-şi asigura matematic prezenţa în recalificări, În cazul unui succes la limită ei au nevoie de victorie sâmbăta viitoare, la Bucureşti, cu Spania, în timp ce la eşec sau egal sunt eliminaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net