EXCLUSIV: Portughezii au vrut să-i scoată pe români de pe stadion!?

Ultima actualizare:

Conform protocolului FIRA.AER şi IRB, forurile european şi mondial, organizatorii unui meci din Cupa Europeană a Naţiunilor, competiţie care contează şi ca preliminarii la Cupa Mondială, trebuie să permită accesul echipei vizitatoare pe terenul de joc, la aceeaşi oră la care se dispută întâlnirea (se face acomodarea în acest fel).

Ajunşi la Stadio Universitario din Lisabona, oficialii echipei României au fost din nou şicanaţi. Cum dimineaţă a plouat, portughezii au lăsat de înţeles că nu vor permite accesul echipei noastre pe terenul de joc! Conform regulamentului, o asemenea decizie se ia doar atunci când gazonul este afectat de zăpadă sau de ploaie, ceea ce nu este cazul acum.

Deranjat de atitudinea portughezilor, managerul sportiv al echipei noastre, francezul Robert Antonin a devenit ameninţător – a lucrat la Asociaţia Europeană de Rugby. În cele din urmă portughezii au cedat şi i-au lăsat pe „stejari” să-şi facă antrenamentul, cel condus de căpitanul Sorin Socol.

Acest episod nu a fost singurul, lusitanii uitând să aducă la teren apă şi saci de placaj. Antonin a intervenit din nou. A pus mâna pe mobil, a dat câteva telefoane şi au fost aduse câteva bacsuri de apă plată. Sacii de placaj nu i-a mai văzut nimeni până la finalul antrenamentului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
PSG Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net