EXCLUSIV! Piţi «s-a ascuns» de verdict la mall

Ultima actualizare:
După ce s-a despărţit de  Contra şi de Roşu, Piţurcă a  plecat îngândurat cu maşina (Fotografii: brigada diverse)
După ce s-a despărţit de Contra şi de Roşu, Piţurcă a plecat îngândurat cu maşina (Fotografii: brigada diverse)

Victor Piţurcă „s-a ascuns” de verdictul judecătorilor Curţii de Apel alături de doi dintre foştii săi elevi de la naţională, Cosmin Contra şi Laurenţiu Roşu.

Luni a fost o zi proastă pentru selecţionerul României. El a fost obligat să-i plătească fostei amante, Victoria Blochina, suma de 100.000 de euro, reprezentând pensia alimentară pentru fiul lor, Edan.

Pentru că, probabil, tensiunea era prea mare, Piţi a decis să iasă în oraş în momentul în care judecătorii dădeau verdictul. Iar pentru a nu petrece singur tensionatele ore de aşteptare, „s-a aranjat" de o întâlnire alături de foştii săi elevi de la naţionala României, Cosmin Contra şi Laurenţiu Roşu. În prezent, aceştia sunt antrenori la Petrolul, Roşu fiind secundul fostului dinamovist.


    După ce s-a despărţit de  Contra şi de Roşu, Piţurcă a  plecat îngândurat cu maşina (Fotografii: brigada diverse)
După ce s-a despărţit de Contra şi de Roşu, Piţurcă a plecat îngândurat cu maşina (Fotografii: brigada diverse)

Întâlnirea, care a avut loc la mall-ul din Pipera, a durat două ore şi s-a încheiat la ora 13.52, adică exact în momentul în care judecătorii formulaseră hotărârea. Vestea obligativităţii plăţii către fosta amantă se pare că l-a zdruncinat pe Piţi, selecţionerul urcându-se vizibil îngândurat în maşina sa de teren.

Luni, judecătorii Curţii de Apel  Bucureşti, au decis că selecţionerul e bun de plată şi l-au obligat să-i plătească fostei sale iubite, Vica Blochina, nu mai puţin de 100.000 de euro, pensie alimentară retroactiv pentru fiul lor, Edan, în vârstă de 5 ani.

Legătura dintre Piţurcă şi iubita lui ucraineancă a durat 16 ani. Valoarea lunară a pensiei alimentare a fost stabilită la 8.700 de euro.

Victor Piţurcă a anunţat ieri lista de 12 jucători din străinătate convocaţi pentru meciul amical al României cu Australia, programat în Spania, la Malaga, la 6 februarie. Faţă de precedentele acţiuni, singura noutate este chemarea la lot a mijlocaşului Adrian Stoian de la Chievo. Ceilalţi stranieri chemaţi de Piţurcă sunt: Lobonţ, Pantilimon, Tamaş, Goian, Radu, Raţ, Lazăr, Torje, Mutu, Stancu şi Marica.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net